Hanki kondomit netistä edullisesti

Aikaisemmassa artikkelissamme halusimme puhua turvaseksistä ja etenkin sen tärkeydestä. Mielestämme velvollisuus suojautua on molemminpuolinen, ei vain miehen. Se siitä paasaamisesta sitten.

Isäs ei käyttäny, käytä sinä.

– Tuntematon.

Internet on hieno paikka. Sieltä voi löytää seksiseuraa tai katsella kivoja kissavideoita. Tiesitkö, että internetistä voi ostaa myös kondomit netistä? Nyt tiesit. Kaukana ovat ne ajat, kun kondomeja hankkiessa täytyi vetää  takin huppu päähän, katsoa ettei naapuri nähnyt ja vierailla paikallisella R-kioskilla. Ostaa piti tietenkin niitä samoja, paksuja ja surkeita kondomeita, koska valikoimaa ei ollut nimeksikään. Kioskin myyjän kysyvä katse ikäänkuin aina kysyi samaa kysymystä ”Mihin sinä kondomeita muka tarvitset, ilmapallojako ajattelit puhaltaa?”

kondomit netistä
(Kuvassa 110 vuotta vanha kondomi. Ennenmuinoin kondomit valmistettiin kalan uimarakosta.)

Asiaan on onneksi viimevuosina tullut muutos. Internetistä löytyy monta Suomalaista verkkokauppaa, jotka myyvät kondomeita. Valikoima on ihailtavan laaja; on juomutettua, ohutta ja jopa suklaan makuista kumia. Myös sitä Suomalaismiehen keskivertomittaa 13.77cm pidemmille pikkuveljille löytyy kyllä sopivaa huppua.  Hintakaan ei voi olla enää suojautumisen esteenä,  halvimmillaan kondomit kustansivat vain noin parikymmentä senttiä kappaleelta. Enää ei suojautumattomuuden syynä voi olla kovimmankaan kyntömiehen taikka naisen mielestä kondomien hinta.

Postitse tilaamista ei tarvitse pelätä yhtään, jokainen löytämämme verkkokauppa lupasi toimittaa tuotteet huomaamattomassa kirjekuoressa tai paketissa. Tämähän on vielä helpompaa kuin se lähikioskilla tai päivittäistavarakaupassa käynti! Kunhan muistat tilata kondomit netistä hyvissä ajoin, ettei sitten kivana perjantai-iltana tarvitse tukeutua taas siihen samaan lähikioskiin, kun kumit eivät kerenneetkään tulla ajoissa…

Siispä mitä jos tilaisit kondomit netistä? Panokaveri.net:in ylläpito jalkautui internettiin ja otti selvää, mitä ja mitkä Suomalaiset verkkokaupat myyvät kondomeita netissä ja minkälaisella hintahaarukalla. Kauppoja löytyi pilvin pimein, osan valikoima vain oli sitä lähikaupan tasoa, joten ne kaupat jätimme suosiolla pois ja valikoimme Teille, arvon lukijat, ne parhaat valioyksilöt.

Ohessa raportin tuloksia (Klikkaamalla kaupan nimeä pääset suoraan selaamaan kys. liikkeen kondomivalikoimaa)

Kaalimato.com

Tuttu TV:stä, hyvä valikoima. Isommillekin veitikoille löytyy huppua. Hyvä haku, valikosta pystyi nopeasti rajaamaan valikoimaa koon, ominaisuuden, pituuden sekä paksuuden mukaan. Sivuilla loistavia, vaihtuvia kondomitarjouksia. Ylläpito suosittelee lämpimästi!

Huippukiva.fi

Tälläkertaa ei tuttu TV:stä, vaan radiosta. Valikoimaa laidasta laitaan. Plussaa edullisesta tukkupakkauksesta (100kpl / 24.40€)