Harrasta seksiä turvallisesti

Panokaveri.netin ylläpidossa unettomien öiden vietto senkun jatkuu. Kerroimme teille suurimman salaisuutemme, mistä löytää ilmaista seksiseuraa. Haluamme kuitenkin toimia vastuullisesti ja pitää pienen oppitunnin aiheesta turvaseksi. Kyllä, tästähän puhuttiin jo ala-asteella ja asiat ovat tuttuja ja selkeitä. Näin ei kuitenkaan vaikuta olevan, ainakaan tilastojen varjolla. Pelkät tilastokeskuksen ylläpitämät HIV- ja AIDS tilastot ovat synkkää luettavaa. Tämän pienen muistuttajan tarkoituksena ei ole pitää esitelmää erilaisista seksitaudeista – ainoastaan muistuttaa ja palauttaa mieleen asioita. Artikkeli ei ole myöskään suunnattu pelkästää miehille tai naisille – velvollisuus suojautua on molemminpuolinen.

Leikitäämpä alkuun ajatuksella, että olet lähdössä sotaan. Lähdetkö taistelukentille täysin ilman minläänlaisia suojia? Tuskimpa. Ajatusta voidaan soveltaa aivan samalla tapaa seksin harrastamiseen. Kuten sodassa, kaikki luodit eivät välttämättä ole tappavia, mutta ne voivat olla tuhoisia. Eivät kaikki seksitauditkaan vie sinua hautaan, mutta täysin ylimääräistä vaivaa niistä kyllä on aivan riittämiin.

Valitettavan usein suojaamatonta seksiä harrastetaan – mitenkäs muuten kuin päihtyneenä. Tuolloin asia saattoi tuntua vähäpätöiseltä, muutaman viikon päästä asia saattaa olla täysin erilainen. Onneksi muutamat virusperäiset taudit saa hoidettua antibioottien avulla pois, mutta näihin kahteen vaarallisempaan kaveriin, AIDS:iin sekä HI-virukseen ei ole vielä parannuskeinoja. Mikä surullisinta, näiden tautien kantaja tulee kuolemaan melko pian tartunnan saannista.

Erilaista taidetta

Kaukana ovat myös ne ajat, jolloin kondomit olivat kaikki enemmän tai vähemmän toistensa kopioita. Tästä johtanee myös se melko usein kuultu huudahdus ”Mutta eihän kondomia käytettäessä seksi tunnu edes miltään!” Suosittelemme lämpimästi perehtymään nykyisiin valikoimiin, esimerkiksi ylläpidon vanhalta suosikilta, Sultanilta löytyy nykyään jo vaikka jos minkälaista kumihuppua, on ohutta, nypytettyä ja mansikan makuista.

Kokemuksesta neuvomme lämpimästi hankkimaan mieleiset kondomit ennakkoon. Liian usein olen joutunut tukeutumaan baarista saataviin, lähempänä kumihanskaa oleviin ”kondomeihin” jotka joskus ovat jopa ohittaneet parasta-ennen päivänsä. Onneksi kerran tilanteen pelasti hyvin varustunut seuralainen, naispuolinen sellainen, jolla oli tarjontaa ja valikoimaa aivan kuten karkkikaupassa.

Löydät seksiseuraa sitten baarista, netistä tai mistä tahansa, muistathan käyttää kondomia. Se voi pelastaa henkesi. Loppukevennyksenä Alkon seksivalistusvideo vuodelta 1991: