Panoseuraa ilmaiseksi

Panoseuraa etsiville meillä on tarjota upea mahdollisuus, mikäli et halua lukea artikkeliamme kannattaa suunnata samantien sivun alaosaan.

Panoseuran haku on vuosien aikana muuttunut todella paljon. Ihmiskunnan historiassa panoseuraa on pitkään jouduttu etsimään todella vaivalloisesti – menemällä ulos. Jo muinaisessa antiikin kreikassa ihmiset uskoivat että seksillä ja seksuaalisuudella on jonkinlainen yhteys maan kanssa. Kreikkalaisessa mytologiassa ja tarinoissa oli paljon nykyaikana paheksuttuja asioita, kuten moniavioisuutta ja sisäsiittoisuutta. Miehellä saattoi siis olla monta aviovaimoa ja yksi saattoi olla jopa hänen sukulaisensa. Muinainen kreikka ei muutenkaan ole parhain esimerkki seksuaalisuudesta, onneksi kehitystä on tapahtunut.

Seksuaalisuudella ja sen ilmentämisellä on todella moninaisia piirteitä eri maiden sekä kulttuurien välillä. Siinä missä Intiassa saatat nähdä kahden heteromiehen kävelemässä käsi kädessä, katsotaan moista hieman pahalla esimerkiksi arabimaissa. Myös muualla euroopassa useimmilla saattaa moinen teko herättää vaihtelevia tunteita ja ajatuksia. Intiassa kyse on kuitenkin puhtaasti ystävyydestä sekä kaveruudesta – ei mistään sen vakavammasta.

1900-luvun alkupuolella yhteiskunnassa saivat valtaa radikaalimmat ajatukset, kuten ehkäisy sekä seksuaalioikeudet. Ihmisille alettiin tarjota myös seksuaalivalistusta sekä kasvatusta ja ensimmäiset sukupuolitauditkin alkoivat viedä ihmisten henkiä. Myöhemmin 1960-luvulla alettiin puhua ensimmäisestä seksin vallankumouksesta. Seksuaalivähemmistöt joutuivat edelleen olemaan piilossa, sillä useissa maissa kaikki muu paitsi heteroseksi oli laissa tiukasti kiellettyä. Suomessa panoseuraa etsivät löysivät seuraa usein kuppiloista tai tanssilavoilta.

Nopean kaupungistumisen myötä ulkomailta alkoi tulla vaikutteita myös meille Suomeen. Jokainen tiesi lehtien seuranhakupalstat ja ”päiväkahviseuraa” etsittiinkin pitkälle 90-luvulle asti. Monessa paikallislehdessä on edelleenkin seuranhakupalsta. Lehtien kanssa puhelimien yleistyessä tulivat ”senssilinjat” joissa paikalliset miehet sekä naiset pääsivät keskustelemaan keskenään. Kun televisio alkoi olemaan jokaisen kotitalouden perustavara, yleistyi samalla myös teksti-tv erilaisine seuranhakuineen. Teksti-tv:stä siirryttiin chattiohjelmiin, edistyneimmissä oli jopa kuva.

Internet tuli vauhdilla kaikkialle ja sen mukana saimme loputtoman määrän erilaisia chatteja ja seuranhakupalstoja. Vanhimpia seuranhakupalstoja ovat Suomi24 ja Deitti.net. Seuranhakupalstojen kautta on varmasti syntynyt todella monia aviopareja, mutta panoseuraa niistä on todella vaikeaa saada. Tinder on uusimpia tulokkaita seuranhaun saralla, se on keskittynyt parisuhdetta etsiville. Pelkkää panoseuraa etsiville on onneksi olemassa oma sivustonsa. Seksitohtoriin rekisteröityminen on nopeaa ja ilmaista, oletko valmis panemaan tänään?

panoseuraa

Seksitohtori.fi sivusto tarjoaa rekisteröityneille käyttäjilleen mahdollisuuden löytää panoseuraa täysin ilmaiseksi! Sivun jäsenenä voit selata muita seksiseuran hakijoita täysin vapaasti. Ja mikä parasta, rekisteröityminen on täysin ilmaista! Oletko valmis panemaan tänään…?

 

Arviomme Seksitohtori.fi sivustosta: 

Artikkelin lähde: Historytoday.com