Seksiseuraa ilmaiseksi internetistä!

Seksiseuraa haetaan nykyisin useimmiten internetin välityksellä. On selvää, että aikuisen ihmisen perustarpeisiin kuuluvat ravinnon ja unen lisäksi myös seksi. Toisten seksin tarve on suurempi kuin toisen ja osa kokee pärjäävänsä täysin ilmankin. Optimitilanteessa sinun ei tarvitsisi kuin kävellä ulos ja sopiva, myöskin panokaveria etsivä kumppani löytyisi käden käänteessä. Aivan kuten eläinmaailmassa, kiimaiset urokset esittelevät voimiaan ja parittelevat naaraiden kanssa.

riikinkukko etsii seksiseuraa
Riikinkukko etsimässä seuraa

Jos asiat olisivatkin edellä mainitun yksinkertaisia myös meidän ihmisten keskuudessa, ei kenelläkään olisi minkäänlaisia ongelmia löytää sopivaa seksikumppania. Nyt jos kävelet nykyisestä olinpaikastasi ulos mielessä vain yksi asia – seksi, niin mitä todennäköisimmin et tule kohtaamaan ketään samanhenkistä. Toki aina on olemassa pieni mahdollisuus, mutta nyt mennään jo todella alhaisiin prosentteihin. Toki, jos muistutat ulkonäöltäsi Angelina Jolieta tai Brad Pittiä ja käytökseltäsi James Bondia, saattaa ulos mennessäsi jopa irrota.

Ykköset ylle ja baanalle – vai lehden palstoille?

Onhan olemassa myös mahdollisuus, että laitat ”ykköset ylle” ja suuntaat yöelämään etsimään petikaveria. Valitettavan usein käy kuitenkin niin, että seisot pilkun jälkeen grillijonossa yksin – pahimmassa tapauksessa saat vielä turpaasikin tai puukosta, koska satuit nyt vaan seisoskelemaan siinä. Ei hyvä, kaupan päälle vielä seuraavan päivän huono olotila. Puhumattakaan siitä, paljonko rahaa illan aikana kului. Taaskaan ei pidä lannistua, saattaahan sieltä yöstä joku kaveri mukaan tarttuakin. Viimeinen (ja valitettavan yleinen…) kysymys lieneekin, että miten siitä illan prinssistä / prinsessasta kuoriuitui aamulla sellainen sammakko?

Muinaisjäännöksenä jostain kaukaa lehdissä näkee vieläkin klassisia seuranhakupalstoja. Myös teksti-tv:n puolella näkyy joku ilmoittelevan. Edellä mainittujen palstojen huonoina puolina manittakoon kuvattomuus, sekä maksullisuus. Valikoimasta ei voida edes puhua ja keski-ikä nopealla otannalla oli reilusti yli 50-vuotta. Puhumattakaan molempien tekniikoiden vanhuudesta, internet on todellakin ajanut ohi jo ajat sitten. Mainittakoon vielä, että em. palstoilla etsittiin ennemminkin ”sitä oikeaa” kuin yhden yön ystävyyttä.

Lähes kivikautisista seuranhakupalstoista päästään jo vihdoinkin siirtymään internettiin ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Treffipalstat ovat täynnä mitä mielenkiintoisempia ihmisiä, moni kylläkin ilmoittaa suoraan ettei etsi panokaveria tai yhden yön juttua. Ja ne (yleensä naiset) jotka eivät moista ilmoita, lisäävät kyllä em. tekstipätkän melko nopeasti profiiliinsa kyllästyttyään kaikenlaisiin seksin ruinaajiin. Ne harvat, jotka ovat (ehkä vahingossa…) jättäneet profiilinsa ”Etsin” kohtaan ”panokaveri” hukkuvat siihen viestitulvaan, joka heitä odottaa.

Viestejä tulee varmasti enemmän kuin jaksaa / ehtii lukea. Kuten sanottu, todella harva etsii panokaveria treffipalstoilta ja valitettava trendi on myös palstojen maksullisuus. Suotta tuhlaamaan kalliisiin jäsenyyksiin. Toki jos kiikarissa on vain treffikumppani, niin ehkä silloin jäsenyydestä jotain kannattaa jopa maksaa.

Unelmapari - Barbie ja Ken
Unelmapari – Barbie ja Ken

Seksiseuraa helposti, nopeasti ja täysin ilmaiseksi!

Pelkästään seksiseuraa etsiville on onneksi olemassa ihan omat sivustot. Sexpartner.fi sivusto nimittäin tarjoaa mahdollisuuden kaikille yli 18-vuotiaille miehille sekä naisille löytää seksikumppani täysin vailla sitoumuksia! Rekisteröityminen Sexpartner.fi sivustolle on täysin ilmaista!

Pienenä varoituksen sanasena tosin, voit joutua petipuuhiin melko pian rekisteröitymisen jälkeen…

Sexpartner.fi sivusto tarjoaa rekisteröityneille käyttäjilleen – miehille sekä naisille – mahdollisuuden löytää seksiseuraa! Sivun jäsenenä voit selata muita seksiseuran hakijoita täysin vapaasti. Ja mikä parasta, rekisteröityminen on täysin ilmaista! Oletko valmis panemaan tänään…?

Arviomme Sexpartner.fi sivustosta: 

Seksiseuraa etsiessä kannattaa olla tarkkana!

Seksiseuran etsiminen on tehty nykyisin todella helpoksi. Enää sinun ei tarvitse lähteä kotoasi minnekkään löytääksesi petikumppanin – kuinka kätevää! Valitettavasti samalla ovat yleistyneet erilaiset seuranhaun huijaukset. Tällaiset edellä mainitut huijaukset ovat erittäin yleisiä sosiaalisessa mediassa – kuten Facebookissa. Niiden perusperiaate on miesten ja naisten kohdalla samanlainen – tuntematon, yleensä hyvännäköisen miehen tai naisen kuvalla varustettu profiili lisää sinut kaverikseen. Et todennäköisesti tunne henkilöä ja teillä saattaa olla jopa muutama yhteinen kaveri Facebookin mukaan.

Tyypillistä tällaisissa huijauksissa on se, että henkilö aloittaa kanssasi keskustelun ja hetken keskusteltuanne tämä uusi tuttavuus saattaa pyytää sinulta rahaa vedoten tulevaan perintöön tai hänelle sattuneeseen ”onnettomuuteen”. Rahansiirto halutaan usein tehdä ns. korkean anonyymiteetin siirroilla eli tavallisesti esimerkiksi Western Unionin tai Paypalin kautta. Tällaisiin ei missään nimessä pidä suostua, vaan poista henkilö välittömästi kavereista.

Sinuun yritetään vedota kaikin keinoin, että antaisit rahaa. Usein henkilön lähipiiristä kuolee joku tai tapahtuu jotain muuta ”traagista”. Lähtökohtaisesti emme muutenkaan suosittele hyväksymään sosiaalisessa mediassa kavereiksesi sellaisia henkilöitä, joita et tunne. Mikäli kuitenkin hyväksyt tällaisen henkilön, kannattaa kysyä kohteliaasti ”Missä olemme tavanneet?”. Olkaamme realisteja, minkälaisella todennäköisyydellä ”Amerikan armeijan kenraali” tai ”malli” keksivät yhtäkkiä lisätä juuri sinut kaveriksi tai lähestyä sinua viestillä vailla minkäänlaisia taka-ajatuksia? Mikäli internetissä joku asia on liian hyvää ollakseen totta, näin se usein myös on.

Kokemustemme mukaan ilmaista seksiseuraa harvoin löytyy sosiaalisesta mediasta muutenkaan. Olemme kyllä kuulleet useista seksiseuran hakuun tehdyistä ryhmistä, mutta tällaisiin kannattaa kyllä suhtautua terveen skeptisesti. Mikäli olet tällaisen ryhmän jäsenenä, kannattaa harkita tarkkaan, mitä ryhmässä julkaiset. Vanha internetin viisaus kerran internetissä, aina internetissä pitää valitettavan hyvin paikkansa. Ryhmään tarkoitetun viattoman tai pikkutuhman julkaisun saattaa joku tallentaa ja julkaista muualla internetissä. Ilmaista seksiseuraa etsiessäsi pidä kuitenkin järki päässä ja mieti tarkkaan, mitä julkaiset internetissä, tämä koskee kumpaakin sukupuolta tasapuolisesti.

Miespuolisille henkilöille annamme vielä tärkeän vinkin – se alapää kannattaa yleisesti pitää pois internetistä. Myös suomalaisissa medioissa on aika-ajoin uutisia inhottavista kiristystapauksista, joissa ”nettituttavuus” on houkutellut miehen videoyhteyteen – tyypillisesti skypeen – ja pyytänyt paljastamaan kasvot sekä sukupuolielimen. Tämä tuttavuus on sitten tallentanut kaiken näkemänsä ja alkanut kiristämään uhriltaan rahaa sillä verukkeella, mikäli rahaa ei tule, julkaisee hän videon internetissä uhrin nimellä. Ikäväksi tällaisetkin tapaukset tekee usein se, ettei kiristäjää saada koskaan kiinni.

Pieni muistilista ilmaista seksiseuraa internetistä etsiville:

  • Älä paljasta henkilökohtaisia tietojasi (Pankkikortin numeroita, verkkopankkitunnuksia, henkilötunnusta) kenellekkään
  • Mieti mitä julkaiset
  • Älä hyväksy tuntemattomia ihmisiä kaveriksesi Facebookissa
  • Suhtaudu kriittisesti uuden tuttavuuden ehdotuksiin

Tervettä järkeä siis saa ja kannattaa käyttää.

ps. Kun se panokaveri sitten vihdoin löytyy, muistathan suojautua sukupuolitaudeilta. Käytä siis kondomia. Kannattaa lukea artikkelimme ”Harrasta seksiä turvallisesti

pps. Mikäli etsit panoseuraa, kannattaa lukea uusin artikkelimme.