Tietoa

Nyt kun eksyit Tietoa-sivullemme, haluat todennäköisesti tietää mikä hel*etti tämä sivustomme oikein on? Joku teekkareiden pila…? vaiko ufojen mieleenpinttymä?

Panemaan.fi on täysin riippumaton (eli toimintaamme ei ohjaa mikään yritys, yhteisö tai vastaava) verkkomedia keskittyen maailman ihanimpaan asiaan, seksiin. Me emme toimi myöskään minkäänlaisena Bees and Honey palstana, tätä virkaa hoitaa Suomi24.fi:n keskustelupalstat. Ketkä sitten ovat tämän sivuston takana? sivuston takana häärii monisataapäinen mies- sekä naismallien tiimi, joilla on paljon asiaa. Haluamme julistaa seksin ilosanomaa kaikille aikuisille. Mikäs sen parempi tapa, kuin tällainen kiva sivusto.

Painotamme vielä, toimintaamme ei ohjaa mikään yritys, yhteisö, poliittinen järjestö. Me emme myöskään saa tästä minkäänlaista palkkaa. Päivitämme sivustoa enemmän tai vähemmän, eli silloin kun ylläpidolla ei ole muuta tärkeää tekemistä. Jos kuulut siihen kuuluisaan suomalaiseen mielensäpahoittajavähemmistöön, emme suosittele sivustomme syvempää tarkastelua. Mitä todennäköisimmin näin olet kuitenkin tehnyt ja nyt sitten eksynyt tuohuksissasi lukemaan tätä. Sori hei, ei ollu tarkoitus ja sitä rataa…

Seksi on kivaa, mutta tehkää nyt ihmeessä jotain muutakin. Niin me täällä ylläpidossakin teemme.